Beton coating voor beton bescherming

Beton coating

Als u op zoek bent naar een betrouwbare betoncoating voor uw gebouwen en betonnen oppervlakken, dan is Qotec’s NanoClear+ de oplossing voor u. Deze nanocoating heeft verschillende eigenschappen die ervoor zorgen dat uw betonnen oppervlakken langdurig beschermd blijven en er langer netjes en verzorgd uitzien. De coating maakt het beton bestand tegen weersinvloeden, chemicaliën en schoonmaakmiddelen. Bovendien wordt het oppervlak waterafstotend (hydrofoob) en gemakkelijk te reinigen. Is NanoClear+ dé oplossing voor uw bouwproject? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom beton coaten?

Het coaten van beton kan helpen bij het verlengen van de levensduur en het verminderen van de kosten voor reparatie en onderhoud. Beton is een veelgebruikt materiaal in de bouw vanwege de duurzaamheid en stevigheid. Maar beton heeft ook enkele nadelen, zoals het poreuze karakter van het oppervlak en de gevoeligheid voor vuil, vlekken, weersinvloeden, corrosie en graffiti. Dit kan resulteren in een onaantrekkelijk en onhygiënisch oppervlak dat moeilijk te reinigen is. Door het aanbrengen van een geschikte betoncoating, zoals NanoClear+, wordt het oppervlak van het beton afgesloten en beschermd tegen deze problemen. 

Waar wordt betoncoating toegepast?

Eigenschappen die beton van zichzelf niet heeft zijn onder andere waterafstotendheid, vuil- en vlekbestendigheid, chemische en UV-bestendigheid, kras- en slijtvastheid en bescherming tegen graffiti. Daarom is NanoClear+ betoncoating een slimme keuze voor verschillende soorten betonnen oppervlakken in de bouw en industrie. Betonvloeren, gevels, bruggen, viaducten en andere betonnen constructies worden hiermee maximaal beschermd en zelfreinigend. Bovendien kan de betoncoating ook gebruikt worden om bijvoorbeeld graffiti te voorkomen of makkelijker te verwijderen.

Graffiti? Het druipt er zo af!

Wat NanoClear+ bijzonder aantrekkelijk maakt voor ieder bouwproject, is de bescherming tegen graffiti en bekladding. Als u NanoClear+ aanbrengt op uw betonnen oppervlakken, zal een graffitispuiter snel merken dat zijn of haar "kunstwerk" er simpelweg vanaf druipt. Dit bespaart u op de kosten van het verwijderen van graffiti, wat vooral voor gemeentes en overheden, maar ook voor bedrijven een vervelend en kostbaar probleem is. Met NanoClear+ is het eenvoudig schoonspuiten meestal voldoende om uw oppervlak weer schoon te krijgen.

Coating betonvloer

Wanneer u een betonnen vloer heeft, kan deze na verloop van tijd beschadigd raken door intensief gebruik of chemische stoffen. Dit kan leiden tot lelijke vlekken en scheuren die niet alleen onaantrekkelijk zijn, maar ook gevaarlijk kunnen zijn voor degenen die op de vloer lopen. Met NanoClear+ coating voor de betonvloer geeft u het beton bescherming tegen schade en wordt de werkvloer veiliger voor iedereen. Ontdek nu de coating betonvloer van Qotec. 

Hygiënisch schoon beton

Met de juiste coating op uw betonnen vloeren en wanden kunnen water, vet, olie, stof en andere deeltjes zich niet aan het oppervlak hechten. NanoClear+ als betoncoating is uitermate geschikt voor ruimtes zoals clean rooms, ziekenhuizen of plekken waar mensen met een bepaalde allergie werken. Bovendien is het beton met deze coating eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Coat uw beton met NanoClear+

Uw zoektocht naar de beste heavy duty coating voor beton is ten einde. U heeft Qotec’s NanoClear+ gevonden! De nanocoating is eenvoudig aan te brengen, waarna u op de kosten bespaart van reiniging, onderhoud en het verwijderen van graffiti. Vraag nu uw offerte aan en geniet van langdurige bescherming voor uw betonnen oppervlakken.