Agrarisch

NanoClear+
voor agrarische voertuigen

De beste bescherming voor uw agrarische voertuigen en machines

Lakken in de agrarische sector reiken veel verder dan alleen de kleur van een voertuig of machine. 

Een glanzend voertuig of machine ziet er altijd mooi uit maar na verloop van tijd wordt deze vuil, er komt modder, kleine en andere vuiligheid op. Daarnaast onstaan de eerste beschadigingen.  Een goede coating houdt het voertuig schoon en krasvrij en zorgt voor een langdurige diepe glans die jarenlang behouden blijft.

Qotec levert een topcoat die agrarische voertuigen een jarenlange bescherming geeft. Door de zelfreinigende eigenschappen van onze coating zijn voertuigen eenvoudig schoon te houden. Roestvorming wordt gestopt waardoor uw machines en voertuigen een veel langere levensduur krijgen.

Uw voertuig altijd schoon houden

Onze NanoClear+ lakbescherming vormt een harde laag die uw agrarische voertuig beschermt tegen vuil en stof. 

Vuil hecht niet op het oppervlak waardoor uw tractor of oogstmachine altijd schoon blijft. Mocht er wat vuiligheid blijven zitten, dan kunt u dat er eenvoudig afspoelen met wat water. 

Resultaat:

 • Uw voertuig ziet er altijd schoon uit
 • Vuilafstotend
 • Zelfreinigend
 • Kleurbescherming
 • U heeft minder onderhouds- en schoonmaakkosten
   

Wilt u weten wat Qotec voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Anti Corrosie

De carrosserie kan dan nog zo mooi zijn, de bodemplaat en alle andere plekken waar roestvorming op een voertuig optreedt, mogen niet worden vergeten. Ook al glimt de machine nog zo netjes, de bodem kan al reddeloos verloren zijn.

Het enige wat een echt duurzame bescherming biedt tegen roestschade is een goede topcoat met een anti corrosieve werking.

Qotec NanoClear+ biedt de beste bescherming tegen roest op uw voertuig. De speciale formule zorgt ervoor dat water en zuurstof niet bij de lak kunnen komen waardoor roestvorming onmogelijk is.

De voordelen:

 • Voorkomt roest / corrosie
 • Stopt verdere roestvorming/ corrosie bij bestaande roest
 • Waterafstotend

Wilt u weten wat NanoClear+ voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bescherming tegen krassen en andere beschadigingen

Wilt u de allerbeste bescherming voor uw tractor, machines of ander agrarisch voertuig? Dan is Qotec NanoClear+ een geschikt product voor u.

NanoClear+ is een coating van de nieuwste generatie, ontwikkelt in ons eigen laboratorium en biedt de beste bescherming voor voertuigen die aan extreme omstandigheden bloot staan. 

De voordelen van NanoClear+:

 • Bescherming tegen impactschade (bescherming tegen beschadigingen)
 • Slagvast (een keiharde laag die uw voertuig beschermt)
 • Krasvrij (de lak van uw voertuig blijft vrij van krassen)
 • Zelfherstellend bij kleinere krassen
 • Glansrijk (uw voertuig behoudt jarenlang zijn glans)


Wilt u weten wat Qotec voor u kan doen? Neem dan contact met ons op.

Eenvoudig en veilig lading lossen

Veel kiepwagens of kippers dienen vaak ver omhoog te komen om hun lading te lossen. Soms komt de lading er maar met moeite uit. Qotec NanoClear+ kan aan de binnenzijden van uw kiepwagen of kipper worden aangebracht en zorgt ervoor dat u makkelijker ladingen kunt lossen.

Door het aanbrengen van deze coating vormt er zich een dun, spiegelglad, laagje tussen het voertuig en de lading. Dit laagje heeft een glijdende en afstotende werking waardoor lading niet blijft plakken aan de kipper.

Dit maakt het lossen eenvoudiger, sneller én veiliger.

 

 

De oplossing voor uw agrarische voertuigen en machines

Bent uw op zoek naar een specifieke toepassing of oplossing voor voor uw agrarische machines en voertuigen? Neem dan contact met ons op.

Producten geschikt voor deze branche

 • Momenteel zijn er geen items aanwezig.