NanoClear+ voor
professionele
spuiterijen

Aan te brengen op
elke laglaag

Beschermende afwerking

Dit geldt voor de kleinste voorwerpen tot de grootste projecten. Een goede spuitinstallatie, de gebruikte verf, lakken en coatings zijn van cruciaal belang voor het eindresultaat. Niet alleen wat betreft de “looks”, maar ook wat betreft kwaliteit en garantie.

Qotec levert NanoClear+ aan diverse professionele spuiterijen. De voordelen:

  • Extreem krasbestendig
  • Bestand tegen chemische middelen, schoonmaakmiddelen, cement, mortel, inkt en graffiti
  • Anti corrosieve werking
  • Ingebouwde UV blokkers
  • Vuilafstotend 

Anti Corrosieve eigenschappen

Wij leveren met NanoClear+ een professionele coating met anti corrosieve (anti roest) eigenschappen die geschikt is voor zwaar industrieel materiaal zoals kiepwagens, hijskranen, tankauto's, machines en andere voertuigen.

Zwaar materieel dat dag in dag uit buiten staat en gebruikt wordt heeft veel te lijden van de weersomstandigheden en slijt voortdurend.

Het weer, water, hitte en kou én stoffen zoals strooizout en chemicaliën kunnen ervoor zorgen dat materieel gaat roesten.

Roest bestrijden en verwijderen kost vaak veel tijd en geld. Qotecs NanoClear+ top coating maakt een einde aan deze probleem.

De coating zorgt ervoor dat roest geen kans meer krijgt. Toe te passen als een beschermende coating op een nieuwe laklaag, maar ook als afsluiting op een wat oudere laklaag, zélfs als daar al roest op zit.

Altijd schone voertuigen

Easy to Clean eigenschappen:

NanoClear+ is een beschermende coating die ervoor zorgt dat vuil, stof, olie, vet en andere vervuilingen zich niet kunnen hechten. Een simpele regenbui is voldoende om alle vuiligheid weg te spoelen. Zo zien uw voertuigen er altijd netjes uit. 

NanoClear+ wordt gebruikt in verschillende branches. Het wordt gebruikt in professionele keukens, ziekenhuizen, op touringcars, vrachtwagens en auto’s. Maar ook op zonnepanelen, gebouwen, bruggen en viaducten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Optimale bescherming voor machines, voertuigen en ander zwaar materieel

NanoClear+ is een coating die ontworpen is om objecten gedurende meerdere jaren te beschermen tegen zelfs de meest extreme omstandigheden.

Objecten zoals vrachtwagens, machines en ander installaties die buiten staan, hebben vaak veel te verduren. Vooral op plekken met veel verkeer en krappe ruimtes zoals bijvoorbeeld steden en bouwplaatsen.

NanoClear+ is een harde topcoat die een extreem goede bescherming biedt tegen impactschade, krassen en slijtage. De coating is zelfherstellend en vult krassen na enige tijd gewoon op waadoor de bescherming helemaal intact blijft.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Producten geschikt voor deze branche

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

De oplossing voor uw spuiterij

Het aantal toepassingen is eindeloos. Bent uw op zoek naar een specifieke toepassing of oplossing voor uw spuiterij? Heeft u een vraag over een toepassing of mogelijkheid? Neem dan contact met ons op.