Coatings
voor keukens

Houdt uw keuken
langer mooi

 

 

Qotec heeft diverse coatings die kunnen worden toegepast in keukens.

Een hoogwaardige coating voor in de keuken voldoet aan een aantal voorwaarden:

 • De coating dient vloeistofdicht te zijn zodat vochtplekken, schimmels, algen en vetophopingen geen kans hebben zich te ontwikkelen.
 • De coating dient kras-, stoot- en slijtvast te zijn zodat een intensief gebruik mogelijk is.
 • De coating dient chemisch resistent te zijn tegen agressieve schoonmaakmiddelen zoals bijvoorbeeld chloor.
 • Als u een buitenkeuken heeft dient deze ook te beschermen tegen weersinvloeden en UV straling.
   

Het is belangrijk dat in een keuken coatings worden gebruikt worden die vloeistofdicht of vloeistofafstotend zijn. Coatings die eenvoudig schoon te maken zijn zodat vuil en vet zich nergens ophoopt en coatings die duurzaam en slijtvast zijn, zodat u hier lang plezier van heeft. 

De achterwand van uw keuken beschermen

Het is tegenwoordig helemaal in om de muur achter de kookplaat of het fornuis alleen met muurverf te behandelen. De achterwand wordt niet meer betegeld of voorzien van een glasplaat, maar gewoon geschilderd.

Het nadeel van muurverf in de keuken ten opzichte van tegels en glas was altijd dat een muur minder goed schoon te maken was. Een oplossing om muurverf in de keuken te beschermen, is om de keukenmuur te voorzien van onze  Easy Clean coating.

Easy Clean is een coating die eenvoudig aan te brengen is en uw achterwand beschermt tegen vuil, vet, olie, water en etensresten. Na het aanbrengen van de coating blijft vuil en viezigheid niet hechten aan de achterwand van uw keuken. Daarbij komt dat de wand vloeistofdicht wordt. Dit betekent dat er zich geen schimmels en vochtplekken op de achterwand van uw keuken kunnen ontwikkelen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bescherming voor uw keuken en keukenmeubels

Bescherm uw keuken met QotecScratch Resistant.

Eén van de meest gebruikte ruimtes in uw huis is de keuken. Daar wordt continu gebruik van gemaakt. Dit houdt in dat er veel slijtage optreed aan uw keuken. Het aanrecht wordt veel gebruikt, maar vaak hebben de onderste kasten in uw keuken ook veel te leiden omdat er tegenaan geschopt wordt. Dat betekent beschadigingen en zwarte strepen die van schoenen afkomstig zijn. Ook schoonmaakmiddelen zijn van invloed op uw keuken.

Hetzelfde geldt voor uw keukentafel, eiland of bar. Een beschermende coating aanbrengen tegen dit soort schade zorgt ervoor dat uw keuken veel langer mee gaat én er netjes uit blijft zien.

De voordelen van Scratch Resistant:

 • Kan tegen een stootje
 • Slijtvast
 • Krasvast
 • Resistent tegen schoonmaakmiddelen

Meer weten over onze beschermende coatings? Neem dan contact met ons op.

 

De oplossing voor uw keuken

Bent uw op zoek naar een specifieke toepassing of oplossing voor uw keuken? Neem dan contact met ons op.

Producten geschikt voor deze branche

 • Momenteel zijn er geen items aanwezig.