NanoClear+ voor het
interieur.

Geschikt voor hout, metaal en kunststof

Professionele coating voor het interieur

Architecten, interieurontwerpers, jachtbouwers en meubelontwerpers maken steeds vaker gebruik van specialistische coatings om het interieur te beschermen. Vloeren kunnen worden voorzien van een coating evenals wanden, keukens, meubels of kunstwerken waardoor ze veel langer mooi blijven.

Het coaten van een interieur met NanoClear+ heeft een aantal grote voordelen:

 • Het gecoate materiaal is zeer krasvast en slijtvast;
 • Het gecoate materiaal is bestand tegen vuil en vocht;
 • Uw interieur verkleurt niet omdat onze coating UV blokkers heeft;
 • Uw interieur eenvoudiger schoon te maken.

Onze NanoClear+ coating is geschikt voor metaal, kunststof, glas en alle reeds geverfde oppervlakten. Wanneer u voor uw interieur een beschermlaag zoekt, dan biedt Qotec de oplossing.

Met ruim 50 jaar ervaring weten we wat er komt kijken bij het ontwikkelen van coatings die geschikt zijn voor uw interieur. Coatings bieden niet alleen een goede bescherming tegen corrosie en verkleuring maar zorgen voor een langere levensduur en minder onderhoud aan uw interieur.

De beschermende eigenschappen van NanoClear+

Qotec levert coatings die uw meubels en interieur beschermen.

Wij maken coatings waarmee u uw meubels, trappen, wanden en kasten van een beschermende coating kunt voorzien. Deze coating is slijt- en krasvast, UV bestendig en uiterst duurzaam.

U beschermt uw tafels, stoelen en andere meubels gedurende meerdere jaren tegen allerlei invloeden. Zelfs bij intensief gebruik, blijven uw meubels beschermd tegen krassen en beschadigingen. Door het toevoegen van een UV blokker, behouden ze ook hun kleur waardoor ze niet vaal worden onder de invloed van zonlicht.

Of ze nu binnen of buiten staan. Uw meubels blijven zo goed als nieuw.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Trapbescherming

Qotec levert een ijzersterke anstislipcoating voor trappen, vloeren en trappenhuizen. De coating is nagenoeg onderhoudsvrij en kan eenvoudig en hygiënisch worden gereinigd.

Ideaal voor openbare trappen en vloeren die intensief worden gebruikt.

De coating kan op bestaande trappen en vloeren worden aangebracht, op ondergronden zoals hout, steen, marmer, metaal of andere materialen. Het enige wat u hoeft te doen is de onderlaag goed reinigen, de coating aanbrengen en laten drogen.

Door de extreme krasvastheid heeft u er jarenlang plezier van!
Meer weten? Neem dan contact met ons op.

NanoClear+ voor keukens

Een hoogwaardige coating voor in de keuken voldoet aan een aantal voorwaarden:

 • De coating dient vloeistofdicht te zijn zodat vochtplekken, schimmels, algen en vetophopingen geen kans hebben zich te ontwikkelen.
 • Eenvoudig schoon te maken
 • De coating dient kras- stoot en slijtvast te zijn zodat een intensief gebruik mogelijk is.
 • De coating dient chemisch resistent te zijn tegen agressieve schoonmaakmiddelen zoals bijvoorbeeld chloor.
 • Als u een buitenkeuken heeft dient deze ook beschermt te worden tegen weersinvloeden en UV straling.
   

NanoClear+ voldoet aan al deze voorwaarden. Het kan worden aangebracht op kastjes, laden, keukenbladen en de achterwand van uw keuken. Het verlengt de levensduur van uw keuken aanzienlijk en is door het zelfreinigende effect eenvoudiger schoon te maken dan welke andere coating dan ook.

 

Producten geschikt voor deze branche

 • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

De oplossing voor uw interieur

Bent uw op zoek naar een specifieke toepassing of oplossing voor uw interieur? Heeft u een vraag over een toepassing of mogelijkheid? Neem dan contact met ons op.