NanoClear+ coating voor uw
vrachtwagen of bus

geen krassen en
eenvoudig schoon te houden

Coatings in de automotive en transport sector kennen een aantal zeer specifieke eisen.

Coatings dienen waterdicht, roestbestendig (anti corrosive), slijtvast, krasvast en kleurvast te zijn. Daarnaast dienen ze nog vaak chemisch resistent te zijn, duurzaam en onderhoudsarm.

U wilt uw voertuig graag met zo min mogelijk onderhoudstijd en kosten op de weg houden.

Het aanbrengen van lakken of verf heeft als een beschermende afwerking. Dit geldt voor de bestelauto’s, vrachtauto’s, touringcars en andere transportmiddelen.

De bescherming die uw voertuig nodig heeft verschilt echter. U wilt graag dat de onderkant van uw vrachtwagen roestbestendig is. De bovenkant dient eenvoudig schoon te maken te zijn zodat uw transportmiddel er altijd netjes uitziet als u bij een klant komt.

Representatief Transport

Met NanoClear+ blijft uw voertuig schoon. Deze coating is gemaakt uit speciale componenten die ervoor zorgen dat viezigheid zoals stof, olie, vet, vogelpoep en zelfs beton vrijwel niet hecht. Het glijdt gewoon van de coating af.

Mocht er nog een klein restje zitten, dan spoelt dit weg bij de volgende regenbui.

Hierdoor zien uw auto’s en andere voertuigen er altijd goed en verzorgd uit. Ze hoeven minder vaak naar een wasstraat. U bespaart dus kosten!

Wilt u meer meten over NanoClear+ of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op.
 

Voorkomen is beter dan genezen

Qotec levert met NanoClear+ een coating die geschikt is voor alle voertuigen. Hoewel u dit niet altijd ziet, heeft de onderkant van uw transportmiddel het meest te lijden.

Water, strooizout en andere chemicaliën tasten continu de onderkant van uw voertuig aan. Maar ook warmte en vorst hebben een inwerking op de carrosserie of het onderstel. Uiteindelijk gaat uw voertuig roesten.

Roest verwijderen kost veel tijd en geld. Voorkomen is daarom beter dan genezen. Met onze NanoClear+ coating beschermt u uw voertuigen gedurende meerdere jaren. Dat zorgt ervoor dat u op de lange termijn goedkoper uit bent.

Wilt u meer weten over de NanoClear+coating? Neem dan contact met ons op.
 

Producten geschikt voor deze branche

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

De oplossing voor uw transportvoertuigen

Bent u op zoek naar een specifieke toepassing binnen de transportsector of heeft u een vraag over een toepassing of mogelijkheid? Neem dan contact met ons op.