Met de Qotec Droogijs Restauratie Service kunt u vrijwel alle oppervlakken snel en veilig ontlakken.

Verf verwijderen zonder agressieve en vervuilende chemicaliën en zonder arbeidsintensief schuurwerk, kan dat?

Ja, dat is mogelijk! Qotec heeft het Droogijs Restauratie Systeem ontwikkeld. Ons gepatenteerde systeem combineert zeer fijn droogijs met abrasief en een lage straaldruk. Op deze manier kunnen wij vrijwel alle ondergronden snel en efficiënt ontlakken.

De voordelen:

  • Snel: 1 M² hout ontlakken wij in minder dan 5 minuten.
  • Efficiënt: De behandelde ondergrond kan direct gegrond worden.
  • Schoon: De omgeving blijft schoon, zonder verfresten op de grond.
  • Optimale controle: De verf wordt laag voor laag verwijderd en de onderliggende structuur blijft volledig intact.
  • Milieuvriendelijk: Er zijn geen agressieve afbijtmiddelen nodig.
Droogijs Restauratie Service

Droogijs Restauratie Service

Houtwerk duurzaam en veilig ontlakken, zonder afbijtmiddelen of schuurwerk

Het ontlakken van hout is een tijdrovend en arbeidsintensief proces, waarbij vaak agressieve afbijtmiddelen gebruikt moeten worden. Tot nu toe was het onmogelijk om hout te stralen, omdat deze methode de nerfstructuur grotendeels vernietigde, waardoor het hout onbruikbaar werd.

Met behulp van onze Droogijs Restauratie Service kunnen wij met ongekende controle de lak laag voor laag van het object verwijderen, zonder enige beschadiging aan de onderliggende structuur.

Het gepatenteerde mengsel van fijn droogijs en abrasief zorgt ervoor dat 1m2 hout in minder dan 5 minuten volledig ontlakt is en vrijwel direct in de grondverf gezet kan worden. Er blijven geen verfresten over; in 1 uur kan 12 m2 brandschoon worden opgeleverd, zonder dat mens en milieu worden blootgesteld aan agressieve afbijtmiddelen.

Het ontlakken van polyester objecten

De Qotec Droogijs Restauratie Service heeft ook bewezen bij uitstek geschikt te zijn voor het ontlakken van polyester objecten. Voor onder andere de Efteling hebben wij een aantal attracties op deze wijze kunnen ontlakken. Door de uitgekiende combinatie van droogijs en abrasief en de minimale korrelgrootte, kan alle lak worden verwijderd, zonder dat het onderliggende polyester beschadigd.

Wij kunnen dit zowel in de eigen straalcabines als op locatie, waardoor er geen grenzen zijn aan objecten en plaatsen waar deze methode van ontlakken gebruikt kan worden.

Door de objecten daarna te behandelen met onze RainCleaned NanoClear+ coating is een regenbuitje voldoende om alle vuil van de coating af te laten spoelen.

De UV-absorbers in de coating beschermen daarnaast het onderliggende materiaal en de onderliggende pigmenten tegen veroudering, zodat weer, wind en zon geen effect meer hebben en de objecten optimaal beschermd zijn en blijven.

Reinigen van metalen damwanden en spuitcabines

Na verloop van tijd zullen spuitcabines vervuild raken door de spuitnevel die bij het werk vrijkomt. De verkleurde spuitcabines gaan niet alleen ten koste van een professionele uitstraling, maar hebben ook gevolgen voor de kleurbeleving van het onderhanden werk.

Door de spuitcabine voor te behandelen met onze NanoClear+ is deze daarna met behulp van fijnkorrelig droogijs weer snel volledig schoon te spuiten. Het proces is snel, grondig en laat geen verfresten achter.

De oplossing voor snel en milieuvriendelijk ontlakken!

Heeft u lastig te schuren objecten die u efficiënt en veilig wilt laten ontlakken?

Heeft u panden of gebouwen die u van een nieuwe coating moet voorzien en die u snel en millievriendelijk wilt ontlakken?

Klik dan op een van onderstaande buttons.