Meubelindustrie

NanoClear+ voor meubels

Coatings voor de meubelindustrie

Er zijn voor NanoClear+ meerdere toepassingen in de meubelindustrie. Denk aan kantoormeubilair, kasten, tafels, stoelen en kunstobjecten.

Meubels dienen niet alleen functioneel te zijn, ze dienen ook lang mee te gaan, niet te verkleuren en beschermd te zijn tegen de elementen. Als meubels buiten staan dienen deze weerbestendig te zijn. Staan ze binnen dan dienen ze krasvast en slijtbestendig te zijn bij intensief gebruik.

Bij een normaal gebruik gaat uiteindelijk de toplaag van uw meubel slijten. Uiteraard wilt u dit zo lang mogelijk tegen gaan. Dit kunt u doen door een beschermende coating aan te brengen.

NanoClear+ zorgt ervoor dat uw meubels veel langer mee gaan en er mooi uit blijven zien. De beschermende nanocoating gaat jarenlang mee.
 

Toepasbaar op verschillende ondergronden

Qotec NanoClear+ is uitermate geschikt om uw meubilair te beschermen.

Het kan worden toegepast als topcoat op diverse ondergronden zoals hout, staal, ijzer en andere verven of lakken. NanoClear beschermt uw meubels, trappen, wanden en vloer.

De coating is geschikt voor gebruik op houten en metalen buiten meubels zoals tafels, stoelen en buitenkeukens. Het beschermt het materiaal tegen invloeden van buitenaf en zorgt dat dit mooi blijft. 

De voordelen:

  • Krasbestendig en slijtvast
  • Voorzien van UV blokkers die uw meubels mooi houden
  • Zelfreinigend, een beetje water is voldoende om vuil weg te spoelen
  • Geschikt voor intensief gebruik 

Producten geschikt voor deze branche

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

De oplossing voor uw meubels

Bent uw op zoek naar een specifieke toepassing of oplossing voor uw meubels? Neem dan contact met ons op.