Efteling -
De Vliegende Hollander

NanoClear+ voor de Efteling

 

  • Optimale bescherming van de lak, zelfs bij zeer intensief gebruik
  • Kras- en slijtvast
  • Waterafstotend 
  • Vuilwerende eigenschappen
  • Eenvoudig schoon te maken in minder tijd en met minder moeite
  • Kleurvast door UV blokkers

Onlangs zijn alle karretjes van het “Land van Laaf” in de NanoClear+ coating gezet. Deze keer was het de beurt aan alle boten van de Vliegende Hollander.

Meer dan twee jaar geleden hebben we een van deze boten als proef voorzien van NanoClear+ om te ervaren hoe de lak werkt als deze zwaar belast wordt en continue in en uit het water gaat. Een pretpark met miljoenen bezoekers per jaar en een attractie die zo druk bezocht wordt als de Vliegende Hollander, kunnen we gerust een goede test noemen.

Alle boten van deze attractie zijn volledig gereviseerd, hebben een nieuwe thematische uitstraling gekregen en zijn daarna voorzien van NanoClear+.

De nano coating zorgt ervoor dat de boten beter beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. De ingebouwde UV blokkers zorgen ervoor dat de boten kleurvast blijven, waardoor de thematische uitstraling behouden blijft. Behoudt van de unieke Efteling uitstraling was een van de redenen waarom de Efteling weer heeft gekozen voor NanoClear+.

Een andere belangrijke reden was het zelfreinigende effect van NanoClear+. Door de waterafstotende eigenschappen, stoot de coating vuil en viezigheid af, waardoor de onderhoudscyclus van de boten minder frequent hoeft te zijn. Tot slot hoeven er geen schoonmaakmiddelen gebruikt te worden om te boot schoon te houden. Hierdoor wordt het milieu (en ook de vijver waarin de boten rond varen), niet belast.

Benieuwd wat NanoClear+ voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of bekijk meer cases waarin NanoClear toegepast werd