Website Qotec live

Met trots presenteren we de nieuwe website van Qotec.

Vernieuwend, makkelijk en de ‘wow-factor’ De website moest venieuwend zijn in een sector met complexe producten en dat is ons gelukt. De uitdaging lag vooral in het creëren van de ‘wow-factor’ welke we gerealiseerd hebben door gebruik te maken van grote aansprekende images en bewegende elementen in de website. Daarnaast wilde we een website realiseren waarbij gebruiksgemak voorop staat. Met slechts een beperkt aantal kliks kan de bezoeker op elke gewenste pagina terecht komen. 

Wanneer je een nieuwe website lanceert, dan moet je uiteraard rekening houden met de ontwikkelingen in de markt. Zo is de website responsive en op elk apparaat goed toegankelijk met dezelfde look en feel. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Blader eens rustig door onze site.

Professionalisering

Qotec is de afgelopen periode flink gegroeid. Niet alleen fysiek maar ook op het gebied van professionaliteit. Met deze professionalisering in het achterhoofd en het oog op de toekomst, werd het ook tijd om onze website eens grondig aan te pakken. De site moest goed, snel en modern zijn. Naast een vlot (en mooi) uiterlijk, blijft het voornaamste doel om de lezer te informeren en onze kennis te delen.  

Bedankt klanten!

Veel van onze klanten zijn onderdeel geweest van de realisatie van de website. Onder andere door toestemming te verlenen om foto’s te maken en soms zelfs zelf op de foto te gaan! De prachtige foto's die op onze website te vinden zijn, zijn dan ook allemaal van onze klanten en werk dat voorzien is van onze coatings. Wij willen bij deze iedereen bedanken voor hun medewerking.